У Росії за жарти з поліцією позбавляють прав — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії за жарти з поліцією позбавляють прав

Казна та Політика
394
Не встигли в Росії міліцію перейменувати на поліцію, як всі жарти з приводу реформи МВС стали припинятися найжорсткішим способом.
Так, у Волгограді інспектори ДІБДР на рік позбавили прав двох водіїв, які нанесли на свої автомобілі напис Police, пише utro.ru.
У немилість потрапили жителі Волгограда і Московської області - машини креативників правоохоронці помітили під час несення служби. На порушників були складені протоколи за ч. 6 ст. 12.5 Кодексу про адміністративні правопорушення РФ ("Керування транспортним засобом, на зовнішні поверхні якого незаконно нанесені спеціальні кольорографічні схеми автомобілів оперативних служб"). Світовий суд розглянув матеріали справи і призначив автомобілістам адміністративне покарання у вигляді позбавлення прав.
Нагадаємо, закон "Про поліцію" набув чинності 1 березня, тому напис Police, який невдачливі водії нанесли на борти своїх автомобілів, може вважатися "спеціальної кольорографічною схемою автомобілів оперативних служб" тільки з учорашнього дня. Проте МВС поки не представив офіційну символіку поліції.
Більш того, раніше представник відомства повідомляв, що співробітники МВС будуть носити стару форму і їздити на міліцейських автомобілях до кінця цього року. До того ж на машинах дорожніх поліцейських навряд чи буде красуватися напис англійською мовою.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас