Єфремов: Яценюк повинен відповідати за 8 млн. грн на систему Рада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Яценюк повинен відповідати за 8 млн. грн на систему Рада

Казна та Політика
330
Правоохоронні органи повинні розслідувати установку в сесійній залі парламенту модернізованої системи для голосування "Рада". На той час головою Верховної Ради був Арсеній Яценюк.
Про це сьогодні на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
За його словами, Яценюк "ухвалив рішення про розробку головної системи і витратив з державного бюджету на її устаткування в залі, якщо я не помиляюся, 8 млн. грн., при цьому не отримавши згоди відповідних органів на дану систему", повідомляє УНІАН.
"Це використання державних коштів не за призначенням було свого часу, і за це необхідно нести відповідальність", - підкреслив Єфремов.
Регіонал також зазначив, що саме тому Яценюк сьогодні дає коментарі в парламенті про необхідність введення модернізованої системи "Рада", і "тому він сьогодні бігає тут по коридорах і розповідає, що потрібно терміново робити, тому що якщо повернутися з цього боку, то тут повинні працювати правоохоронні органи".
Як сказав Єфремов, і нову систему для голосування можна обійти, оскільки деякі народні депутати пробували голосувати, підключаючись до неї за допомогою мобільних телефонів, і "Рада" спрацьовувала.
Нагадаємо, сьогодні голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявив, що має намір підписати розпорядження про введення в дію модернізованої системи "Рада 3", яка забезпечує персональне голосування кожного народного депутата.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас