"Банк Руский Стандарт" пропонує безкоштовний фінансовий сервіс – "Банк в Кармане" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Банк Руский Стандарт" пропонує безкоштовний фінансовий сервіс – "Банк в Кармане"

1006
ПАТ "Банк Руский Стандарт" пропонує універсальний безкоштовний фінансовий сервіс - пакет послуг "Банк в кармане".
Концепція створення унікального для українського ринку сервісу передбачає об'єднання в одній пропозиції послуг, що користуються найбільшим попитом серед клієнтів - банківської картки для безготівкових розрахунків і овердрафту, депозитного і поточного рахунків у банку, SMS -сервіс і Інтернет банку та інші.
Сьогодні пакет послуг "Банк в кармане" можна оформити за 15 хв. в офісах і відділеннях Банку, а також більш ніж в 600 торгівельних точках організацій-партнерів Банку по всій Україні, серед яких - мережі Фокстрот, COMFY, Ельдорадо, Технополіс, Мега Макс, Діавест-Комп'ютерний світ і багатьох інших.
Безпосередньо в день звернення клієнт безкоштовно отримує:
- повноцінну платіжну картку Visa Electron з можливістю отримувати додатковий дохід 10% річних на залишок власних коштів;
- повний комплект безкоштовного дистанційного доступу до рахунку (Інтернет-банк);
- можливість безкоштовно здійснювати будь-які грошові перекази і платежі (сплатити послуги комунальних служб, мобільного зв'язку та інші);
- можливість безкоштовно поповнювати картковий рахунок "Банк в кармане". через термінали моментальної оплати I-box та EasySoft;
- SMS -сервіс та ін.
Оформляючи пакетну пропозицію "Банк в кармане", клієнт отримує картку Visa. Цією карткою можна користуватися для здійснення операцій у банкоматах, сплачувати товари і послуги, в тому числі в мережі Інтернет. Користувач "Банку в кармане" автоматично отримує можливість здійснювати грошові перекази і платежі, користуватися банківським кредитом і цілим комплексом послуг для дистанційного керування своїми рахунками, у тому числі оформлювати депозити в системі Інтернет-банк. Для того, щоб скористатися цими послугами, необхідно подати лише одну заяву до Банку. Важливо також і те, що відкриття та використання сервісу "Банк в кармане" є безкоштовним для клієнта.
На відміну від інших аналогічних пропозицій, представлених на ринку, "Банк в кармане" спочатку є пакетною пропозицією найбільш популярних послуг і сервісів.
Детальніше про послугу "Банк в кармане" можна дізнатися в Довідково-інформаційному Центрі Банка за телефоном 0-800-300-880 (24/7 безкоштовно із стаціонарних телефонів по Україні) або на сайті www.rsb.ua.
ДОВІДКА ПРО БАНК:
ПАТ "Банк Руский Стандарт":
ПАТ "Банк Руский Стандарт" в Україні заснований у 2006 році, банківська ліцензія НБУ № 226 від 17 лютого 2010 року. Основним напрямком діяльності Банку є споживче кредитування. На сьогодні Банк працює з усіма провідними гравцями на ринку продажу побутової техніки, такими як COMFY, МегаМакс, Технополіс, Фокстрот, Ельдорадо та інші. З 2010 р. ПАТ "Банк Руский Стандарт" активно розвиває нові напрямки бізнесу (кредитні картки, Інтернет-банкінг, розрахунковий бізнес та ін.), а також мережу відділень та регіональних представництв. У 2010 р. активи банку збільшилися в 2,5 рази і на 1 січня 2011 р. склали 507,7 млн. грн.
Детальна інформація про Банк Руский Стандарт в Україні представлена на сайті: www.rsb.ua
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас