Банк “Надра” починає випуск пластикових карток у євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк “Надра” починає випуск пластикових карток у євро

98
Постійно розширюючи спектр послуг по карткових продуктах, Банк «Надра» повідомляє про нову можливість для клієнтів відкривати карткові рахунки в євро. Рахунки відкриваються по міжнародних картках платіжної системи MasterCard Europe S.A. – Maestro, Maestro Prepaid, MasterCard Mass, MasterCard Business і MasterCard Gold.
Основною перевагою карток у євро стане зниження витрат клієнта на конвертацію валют при оплаті товарів і послуг, а також при одержанні наявних засобів у євро.
Тарифи і котирування по картках, що відкривається в євро, установлені на рівні тарифів у доларах США. Клієнти одержують можливість поряд з недорогою в обслуговуванні дебітною карткою Maestro, оформити картку в рамках програми банку «Дійсна кредитна картка» і одержати доступ до кредитних коштів у євро.
Інфраструктура обслуговування карток банку «Надра» нараховує 155 банкоматів, 160 пунктів видачі наявних і понад 500 торгових підприємств.
Довідка:
Станом на 1.01.2003 року банком «Надра» емітовано близько 370 тисяч карток міжнародних платіжних систем MasterCard Europe S.A. і Visa International.
Банк «Надра» входить у десятку найбільш великих банків України. Чисті активи банку на 1 грудня 2002 року склали – 1,365 млрд.грн, кредитно-інвестиційний портфель – 1,069 млрд.грн, депозити фізичних осіб – 516,80 млн.грн, депозити юридичних осіб – 169,76 млн.грн. Фінансовий результат банку склав 6,69 млн.грн.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас