В аеропорту "Бориспіль" буде працювати єдина служба таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту "Бориспіль" буде працювати єдина служба таксі

1160
До листопада в аеропорту "Бориспіль" здадуть новий термінал D площею 110 тис. кв. м. Тут будуть обслуговувати міжнародні авіарейси і транзитні величезні лайнери, в основному з Азії, для дозаправки.
Новий термінал буде чотириповерховим, коли всі інші в "Борисполі" двоповерхові. Уже зараз практично повністю готова коробка терміналу, будівельники займаються дахом, монтажем фасаду, внутрішньою обробкою, монтажем інженерних мереж та обладнання. На першому поверсі буде зал прильоту і рухомі багажні стрічки. А також зал відльоту для пасажирів, яких повезуть до далеких літаків автобусами.
На другому рівні розташується зал очікування з кріслами, а також торговельні центри, де зможуть зробити покупки і пасажири, і зустрічаючі. Там будуть продавати парфумерію, солодощі, сувеніри, книги, журнали. Крім того, тут можна буде посидіти в двох кафе. На цьому ж поверсі будуть представництва іноземних авіакомпаній.
Третій поверх буде режимною зоною. Тут обладнають 48 стійок паспортного контролю для тих, хто прилітає, і 28 для тих, хто відлітає (у В їх всього по 8), а також 60 стійок реєстрації (зараз у В 31), розташованих на трьох "островах". Встановлять 4-5 бодісканерів. На третій поверх будуть вести 10 телескопічних трапів, якими пасажири відразу потраплять в літак, припаркований біля терміналу.
На цьому рівні відкриють також найбільший дьюті-фрі в Європі - магазини безмитної торгівлі розмістять на площі аж 10 тис. кв. м. Тут буде продаватися алкоголь, сувеніри, іграшки, продукти харчування. Також відкриють велике кафе. З'являться і курильні кімнати. На четвертому поверсі буде ресторан з видом на льотне поле.
У залі прильоту нового терміналу D буде працювати єдина служба таксі. Її диспетчер буде сидіти на першому поверсі. До нього можна підійти і замовити машину, а також заздалегідь дізнатися точну ціну поїздки. Нелегальних таксистів до нового аеровокзалу загрожують не підпустити. Але можна буде і самому викликати по мобільному таксі з Києва. У терміналі F вже є своя служба таксі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас