Презентація книги "Один клік - і ти капіталіст. Версія 2.0 українська" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентація книги "Один клік - і ти капіталіст. Версія 2.0 українська"

1333
4 і 5 березня 2010 року, в рамках виставки INternet TRADING EXPO відбудеться презентація книги "Один клік - і ти капіталіст. Версія 2.0 українська".
Українці отримали можливість самостійно здійснювати операції на біржі не так давно. Всі експерти і брокери навперебій твердять новачкам, що перш, ніж почати торгувати, слід набратися теоретичних знань, ознайомитися з відповідною літературою. Але як не загубитися і не заплутатися в цьому хаосі, як знайти потрібну інформацію?
У книжкових магазинах представлено багато книг про торгівлю на американських біржах, є книги про роботу на російському фондовому ринку, але навряд чи вам зустрінеться хоч одна книга, яка б розповідала про можливості українського фондового ринку. Тішить те, що у березні цього року ситуація зміниться і світ побачить першу книгу про біржову торгівлю, яка буде враховувати всю специфіку нашого ринку та його особливості.
"Книга "Один клік - і ти капіталіст. Версія 2.0 українська" є керівництвом для початківців, яке у простій та зрозумілій формі описує все, що сучасний українець зобов'язаний знати про фондовий ринок. Це перша в Україні книга для інвесторів-початківців, написана з урахуванням сучасних реалій національного фондового ринку, - розповідає один з авторів книги Олексій Сухоруков, управляючий директор ІГ "УНІВЕР". - Якщо ви ще нічого, або майже нічого, не знаєте про фондовий ринок, то прочитавши цю книгу ви за кілька годин отримаєте набір мінімально необхідних знань про те, як влаштований фондовий ринок, які можливості він дає, а головне - зможете вирішити, чи готові ви до більшої економічної активності і чи цікаво вам торгувати на біржі".
Під час презентації Олексій Сухоруков розповість про те як виникла ідея написання цієї книги, про що вона, і чим буде цікава інвесторам-початківцям, а також дасть відповіді на запитання читачів.
Час проведення:
  • 4 березня, п'ятниця, 16:30-16:50.
  • 5 березня, субота, 14:30-14:50.
Місце проведення: "Український дім", м. Київ, вул. Хрещатик 2, Медіа-центр.
Участь у презентації БЕЗКОШТОВНА за попередньою реєстрацією по е-mail mybroker@univer.ua Кількість місць обмежена!
Нагадаємо, що виставка INternet TRADING EXPO відбудеться 4-5 березня 2011 року в "Українському домі" (вул. Хрещатик, 2). Виставка проходить за підтримки інтернет-порталу Fund Market, генеральним партнером виступає інвестиційна група "Універ Капітал", спонсором - компанія "Гайнсфорт-онлайн".
Генеральний телевізійний партнер канал новин "24", медіа-партнери: інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна", "РБК-Україна", журнал "Особистий рахунок", Finance.ua, Tochka.net, Prostobiz.ua, журнал "Ваші гроші" , інтернет-портал e-Trading, "Інвестіціі.org". український фінансовий портал "Мінфін", Fin.Org.Ua
Участь у виставці абсолютно безкоштовна, єдине, що вам треба зробити, - це пройти попередню реєстрацію на сайті www.expo.ua
За матеріалами:
УБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас