Литвин вважає, що Україна може себе забезпечити продовольством швидше, ніж сподівається Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин вважає, що Україна може себе забезпечити продовольством швидше, ніж сподівається Азаров

Казна та Політика
206
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що Україна повинна і може забезпечити себе продовольством за більш короткий термін, ніж 3-5 років, як це прогнозує прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Я вважаю, що це можна і треба зробити раніше", - сказав він на прес-конференції в Луганську.
На думку спікера, тема продовольства набуває гостроти у світі і в цій ситуації треба проаналізувати, як в Україні треба провести весняно-польові роботи, знайти можливості фінансування цих робіт, забезпечити технікою і пально-мастильними матеріалами.
Однак Литвин вважає, що обов'язково треба говорити людям, яким чином буде вирішуватися дана проблема, звідки будуть виділені кошти. Він також зазначив, що в Україні "багато хорошого робиться, але сьогодні влада абсолютно програла інформаційний простір і сьогодні виправдовується, і все пояснює".
Як раніше повідомила прес-служба українського уряду, під час робочої поїздки до наукових установ Національної академії аграрних наук у вівторок Азаров заявив, що Україна за 3-5 років повністю забезпечить себе продовольством власного виробництва. "Планомірна робота 3 - 5, можливо 7 років, дозволить вирішити безліч надзвичайно серйозних завдань. Перш за все, забезпечення України власними продуктами харчування: і зерновими, і м'ясом, і молоком, і фруктами", - сказав прем'єр. За його словами, для цього не потрібні колосальні кошти, а необхідні правильні організаційні рішення, підкріплені великою, серйозною роботою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас