Volvo інвестує у виробництво 11 млрд дол. протягом 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo інвестує у виробництво 11 млрд дол. протягом 5 років

Казна та Політика
160
Шведський автовиробник Volvo Cars планує інвестувати у виробництво автомобілів 11 млрд дол. протягом 5 років, для збільшення попиту на ринках, у тому числі і на ринку Китаю. Про це повідомляє Bloomberg.
Зокрема, Volvo планує інвестувати кошти в новий завод в м. Ченду на південному заході Китаю. При цьому, розглядається питання про будівництво нового заводу в м. Дацин на північному сході Китаю.
Згідно зі стратегією компанії, планується збільшення обсягу продажів до 800 тис. автомобілів за 10 років.
Нагадаємо, в серпні 2010 р. один з найбільших у Китаї автовиробників - компанія Zhejiang Geely Holding - завершила операцію з купівлі в американського автоконцерну Ford Motor Co. шведської Volvo Cars, що займається виробництвом легкових автомобілів, за 1,8 млрд дол. При цьому китайська компанія повідомила, що не збирається впроваджувати свою корпоративну культуру в Volvo Cars, а дозволить шведському автовиробнику продемонструвати свої сильні сторони. Угода про купівлю Volvo Cars була укладена 28 березня 2010 року Сама покупка обійдеться Geely в 1,8 млрд дол., ще 900 млн дол. компанія планує витратити на розвиток бізнесу Volvo і його повернення до прибутковості. Таким чином, загальна сума вкладень Geely складе 2,7 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас