Глава НБУ пояснив природу свого доходу в 2010р інвестиційними вкладеннями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава НБУ пояснив природу свого доходу в 2010р інвестиційними вкладеннями

Казна та Політика
494
Глава Національного банку України (НБУ) Сергій Арбузов пояснив природу своїх заробітків у 2010 році зробленими раніше інвестиційними вкладеннями.
"Гроші були зароблені, коли я працював у комерційному банку. Я робив інвестиції, досить давно працюю в банківській системі, розумію, що таке інструмент ОВДП, інші інвестиційні інструменти, а 2008-2009 роки взагалі відрізнялися динамічністю цін на активи", - сказав він в інтерв'ю тижневику "Дзеркало тижня. Україна".
Глава НБУ також відзначив, що зазначені в його декларації 150 млн грн доходу за 2010 рік були перевірені податковими органами.
Відсутність стандартного ідентифікаційного коду глава НБУ пояснив наявністю судового рішення, яким йому було надано право використовувати номер паспорта.
"У мене є код - я використовую для цього номер паспорта. Для цього я звернувся в податкову - мені там відмовили. Після цього я звернувся до суду, і мені там дозволили використовувати для ідентифікаційних потреб номер паспорта. Я не роблю операцій без ідентифікації - кожна з них ідентифікована номером паспорта", - пояснив Арбузов.
Як повідомлялося, Арбузов був затверджений парламентом на посаду голови НБУ в грудні-2010.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас