Познер: Медведєва переоберуть, а Путін очолить Газпром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Познер: Медведєва переоберуть, а Путін очолить Газпром

Казна та Політика
401
Відомий російський тележурналіст Володимир Познер відзначив, що гонка за президентське крісло Росії на вітчизняному телебаченні вже почалася.
За його словами, в президентське крісло Росії в 2012 році знову сяде Дмитро Медведєв, а Володимир Путін, швидше за все, покине пост прем'єр-міністра і очолить Газпром, - передає GZT.
"Я думаю, що Путін балотуватися не буде. Президентом буде, швидше за все, звичайно, Дмитро Анатолійович Медведєв", - сказав Познер.
З початком другого президентського терміну Медведєва з 2012 року Росію чекають зміни у проведеній державою політику, зазначив Познер. Це пов'язано з тим, що Медведєв і Путін - "різні люди", у них "різні погляди" і "різні поняття".
Познер переконаний, що на виборах у березні 2012 року ніякої "третьої сили" не з'явиться, а Путін, ймовірно, залишить пост прем'єр-міністра. "Його, звичайно, не відправлять на пенсію. Я допускаю, що він стане головою правління "Газпрому". Я не думаю, що він буде прем'єр-міністром після 2012 року. Подивимося, звичайно, я знаю, що багато хто зі мною не згодні і кажуть, що я взагалі, очевидно, блекоти об'ївся", - сказав Познер.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас