Тимошенко: За перший рік президентства Януковичу треба поставити "незадовільно" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: За перший рік президентства Януковичу треба поставити "незадовільно"

Казна та Політика
1530
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що за перший рік президентства Віктора Януковича можна поставити тільки "незадовільно".
"Я думаю, що не експерти і не політики, не опозиція і не депутати повинні ставити оцінки Януковичу. Я вважаю, що оцінку Януковичу поставила б кожна родина. А для цього потрібно дати відповіді лише на кілька запитань. Перше: чи підвищилися зарплати і пенсії? Друге: як вони ставляться до зростання цін? ... Хочеться запитати у людей - чи покращилось їхнє життя насправді і чи не страшно їм сьогодні за майбутнє своїх сімей та своїх дітей? ... І після відповідей на ці питання в кожній сім'ї можна поставити оцінку Януковичу. У мене немає ніяких сумнівів, що це буде незадовільно. Думаю так, як він і вчився в школі", - сказала Тимошенко на прес-конференції в п'ятницю.
При цьому вона підкреслила, що їй нема про що запитувати чинного президента.
"Справа в тому, що у мене немає до Януковича запитань. Мені здається, що всім все ясно", - сказала Тимошенко, кажучи про те, що б вона хотіла запитати у Януковича під час сьогоднішньої телепрограми "Розмова з країною", якби вона мала таку можливість.
"А крім того, я не дуже розумію, як фонограмі ставити запитання", - сказала вона.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас