Шлапак: У питанні муніципальних надбавок відбувається підміна понять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шлапак: У питанні муніципальних надбавок відбувається підміна понять

Казна та Політика
216
Зміни, внесені до столичного бюджету, не забезпечують повноцінних виплат муніципальних стимулюючих надбавок працівникам бюджетної сфери, заявила Голова Постійної комісії Київради з питань охорони здоров'я та соціального захисту Алла Шлапак.
Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба політика.
За словами Шлапак, із 200,6 млн грн, які виділені на "встановлення стимулюючих надбавок", 186,8 млн грн позначені як витрати на збереження середньої заробітної плати на рівні 2010 року, а безпосередньо на надбавки виділено тільки 13,8 млн грн для всіх працівників бюджетної сфери.
"У цьому питанні відбувається елементарна підміна понять. Сьогодні вчителі та лікарі підтверджують, що в січні 2011 р. вони отримали менше коштів, ніж це було в 2010 році. Переконана, що аналогічна ситуація і в сфері культури, спорту та соцзахисту, - говорить Голова Комісії.
Вона зазначила, необхідно прийняти зміни до міського бюджету, інакше педагоги, медики та інші працівники бюджетної сфери і надалі не будуть отримувати належного фінансування.
"Питання повноцінного відновлення виплат залишиться на контролі постійної комісії Київради з питань охорони здоров'я і соціального захисту", - запевнила Шлапак.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас