Moody's підтвердило рейтинги Беларусбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's підтвердило рейтинги Беларусбанку

Казна та Політика
155
Рейтингове агентство Moody's Investors Service підтвердило рейтинги білоруського Беларусбанку на колишньому рівні, прогноз щодо рейтингів "стабільний". Про це повідомляється в прес-релізі Беларусбанку, передає Прайм-ТАСС.
Рейтинг фінансової стійкості підтверджений на рівні "Е+", який інтерпретується як базова оцінка кредиту на рівні "В2". "Рейтинг підкріплений домінуючою позицією банку на ринку як найбільшого банку країни за обсягом активів, капіталу і роздрібних депозитів, а також високою на сьогоднішній день якістю активів, які частково забезпечені гарантіями місцевих органів влади", - наголошується в прес-релізі.
Довгостроковий рейтинг по депозитах у національній валюті встановлено на рівні "B1". Він враховує високу ймовірність системної підтримки у разі стресової ситуації і бере до уваги приналежність контрольного пакету акцій державі, а також домінуючі позиції Беларусбанку в банківській системі країни.
Довгостроковий рейтинг банку за депозитами в іноземній валюті встановлено на рівні "В2", що відповідає рівню аналогічного суверенного рейтингу Білорусії.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас