Столична влада все-таки знайшла гроші для надбавок бюджетникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада все-таки знайшла гроші для надбавок бюджетникам

Казна та Політика
143
Фонд заробітної плати бюджетної сфери Києва буде збільшено не на 80 мільйонів гривень, а на 200 мільйонів гривень. Про це повідомив прес-секретар КМДА Олесь Довгий.
"Якщо минулого четверга у нас до розгляду був запропонований проект, в якому пропонувалося додатково профінансувати 80 мільйонів гривень, то станом на сьогодні ми розглядаємо проект рішення, в якому ми вносимо до фонду заробітної плати додатково 200 мільйонів гривень", - наголосив Довгий.
За його словами, з цієї ж суми 186,8 млн гривень буде спрямовано на відновлення фонду заробітної плати в 2011 році працівникам охорони здоров'я, освіти, культури та соціального захисту на рівні фонду зарплати, який виплачували в 2010 році.
"Я думаю, що не всі знають, але сьогодні окрема категорії галузі освіти, охорони здоров'я та інших бюджетних сфер отримують на руки меншу зарплату, ніж та, яку вони отримували в 2010 році. Для того, щоб вирівняти фонд середньої зарплати, для того, щоб всі працівники бюджетної сфери отримали на руки ту ж зарплату, не меншу, ніж отримували в 2010-му, треба було знайти суму в 186,8 мільйона гривень. Ми з цим завданням впоралися", - підкреслив Довгий.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас