Експерт: В Україні немає необхідності підвищувати допомоги при народженні дитини, тому що така допомога не стимулює народжуваність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: В Україні немає необхідності підвищувати допомоги при народженні дитини, тому що така допомога не стимулює народжуваність

Казна та Політика
767
В Україні немає необхідності підвищувати допомоги при народженні дитини, тому що досвід європейських країн показує, що така пряма грошова допомога не стимулює народжуваність.
Дієвішим було б запровадження пільгового кредитування купівлі житла для сімей, де народжуються діти. Таку думку висловив керівник програм соціальної економіки міжнародного центру перспективних досліджень Максим Борода, пише Deutsche Welle.
На думку експерта, підтримкою соціальних програм влада намагається реабілітуватися і повернути довіру українців. "Закономірно в такій ситуації влада намагатиметься запропонувати щось привабливе для електорату, і збільшення допомоги при народженні дитини - це вже перевірений механізм, яким можна отримати собі певні політичні дивіденди", - підкреслив Борода.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас