Розроблено перший у світі прилад для визначення переїдання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розроблено перший у світі прилад для визначення переїдання

403
Японський виробник підлогових ваг і високоточних вимірювальних приладів Tanita представив на презентації в Токіо прилад для миттєвого визначення ступеня переїдання.
Прилад являє собою апарат циліндричної форми, який легко поміщається в руці. Він здатний за рівнем цукру в сечі після кожного прийому їжі миттєво визначити ступінь переїдання.
На рідкокристалічному екрані відразу ж з'являється показник, за яким людина може визначити, переїла вона щойно чи лише поповнила запас необхідної організму енергії.
За даними розробників, аналогів у світі подібного приладу немає. Він повинен допомогти не тільки тим, хто схильний до переїдання, але і тим, хто дотримується жорсткої дієти, бо може визначити безпечну для себе ступінь обмеження в їжі.
Випробування, проведені на 200 добровольцях, показали його ефективність і точність вимірювання. Як розраховує компанія, через два роки прилад надійде в продаж у Японії. Його орієнтовна ціна складе близько 100 доларів.
Компанія Tanita першою в світі розробила прилад для визначення кількості жиру на внутрішніх органах людини в домашніх умовах, а також прилад, який визначає процентне співвідношення м'язів, жиру і кісток в організмі. Багато з цих розробок використовуються у виробництві підлогових ваг.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас