Янукович звільнив декількох чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович звільнив декількох чиновників

Казна та Політика
381
Президент України Віктор Янукович підписав низку указів про звільнення з посад держслужбовців у зв'язку з реорганізацією міністерств і відомств відповідно до п. 1 частини першої ст. 40 Кодексу законів про працю України. Про це йдеться у відповідних указах Президента України від 23 лютого 2011 р., розміщених на офіційному сайті глави держави.
Так, Президент звільнив Євгена Кузькіна з посади заступника міністра фінансів України (наказ № 240/2011 від 23 лютого 2011 р.).
Крім цього, Янукович звільнив Олександра Шнипка з посади заступника міністра фінансів України (наказ № 239/2011 від 23 лютого 2011 р.) відповідно до п. 1 частини першої ст. 40 Кодексу законів про працю України.
Згідно з указом Президента України № 238/2011 від 23 лютого 2011 р. звільнений Василь Ткачук з посади заступника голови Державної податкової адміністрації України.
Раніше сьогодні Президент звільнив:
- Андрія Кравця з посади заступника міністра фінансів України;
- Олега Омельченка і Дмитра Вєдєнєєва з посад заступників голови Українського інституту національної пам'яті;
- Миколи Медведя, Віктора Червонного та Валерія Лозицького з посад заступників голови Державного комітету лісового господарства України.
Нагадаємо, згідно з п. 1 частини першої ст. 40 Кодексу законів про працю України, "трудовий договір, укладений на невизначений термін, а також терміновий трудовий договір до закінчення терміну його дії може бути розірваний власником або уповноваженим ним органом лише у випадках змін в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідації, реорганізації, банкрутства або перепрофілювання підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату працівників".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас