Азербайджан надає великого значення українському енергоринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азербайджан надає великого значення українському енергоринку

Енергетика
169
Азербайджан надає великого значення українського ринку в частині поставок в Україну енергоносіїв.
Про це заявив сьогодні міністр закордонних справ Азербайджанської Республіки Ельмар Магеррам Оглу Мамед'яров під час зустрічі з головою Верховної Ради України Володимиром Литвином, повідомляє прес-служба парламенту.
Міністр навів статистичні дані, згідно з якими рівень товарообороту між нашими державами зараз вийшов на докризовий рівень. У цьому контексті сторони обговорили питання про шляхи нарощення економічної складової двосторонніх відносин, зокрема, в частині поставок в Україну енергоносіїв.
"Український ринок для Азербайджану має велике значення", - підкреслив Мамед'яров.
У свою чергу Литвин висловив надію, що зв'язки між нашими країнами будуть зміцнюватися, а співпраця буде розвиватися по висхідній. Він підкреслив, що Україна і Азербайджан вже мають добрі контакти по парламентській лінії і хороші міждержавні зв'язки завдяки плідним зустрічам президентів наших країн.
"Сподіваємося, що наше стратегічне партнерство буде й надалі наповнюватися реальним змістом, - сказав керівник парламенту. - Ми розраховуємо на співпрацю, яка має давню добру основу, закладену ще Гейдаром Алієвим".
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас