Одеським даішникам видали список "недоторканних" авто чиновників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеським даішникам видали список "недоторканних" авто чиновників

Казна та Політика
3458
Рядові співробітники одеської Державної автоінспекції (ДАІ) отримали нові списки з номерами "недоторканних" авто. У списку імена перших осіб міста та області.
Як повідомляє "Сегодня" з посиланням на одного з інспекторів міської ДАІ, такі списки були завжди і оновлюються з приходом нової влади.
Зазначені машини заборонено зупиняти для перевірки документів та стану водія. Навіть якщо таке авто порушує правила дорожнього руху (крім ДТП), даїшник зобов'язаний цього "не помітити".
"Інспектор повинен знати ці номери назубок. Якщо чиновники проїжджають, співробітник ДПС зобов'язаний віддати честь і забезпечити безперешкодний проїзд. І не дай бог, він забуде це зробити! Викличуть на килим до начальства. Якщо інспектор був зайнятий перевіркою і не помітив "шишку", чиновники надзвонюють в ДАІ, вимагають покарати неуважного", - розповів правоохоронець.
У міськДАІ існування таємного списку визнали, але про його призначення говорити відмовилися. "У будь-якому підрозділі ДАІ є внутрішні, відомчі документи, коментувати які я не буду", - заявила глава прес-служби міськДАІ Алла Марченко.
Нагадаємо, нещодавно міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов оголосив війну "мажорів" на дорозі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас