INternet Trading Expo, 4-5 березня 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

INternet Trading Expo, 4-5 березня 2011 року

263
4-5 березня 2011 року в "Українському домі" відбудеться виставка INternet TRADING EXPO 2011, організатором якої виступає "Українська біржа".
Генеральний партнер – інвестиційна група "УНІВЕР", спонсор виставки – компанія Gainsfort Online.
Інструменти фондового ринку та послуги інвестиційних компаній дозволяють почати працювати на ринку інвесторам з різним рівнем підготовки та з різними потребами.
Запрошуємо на виставку з інтернет-трейдингу всіх, хто шукає способи і нові інструменти ефективного управління та примноження свого капіталу
Під час цього заходу ви зможете дізнатися більше про способи роботи на фондовому і строковому ринках, інвестування в ІСІ, побувати на майстер-класах та презентаціях онлайн-брокерів і компаній з управління активами, поспілкуватися з представниками компаній, що надають послуги для приватних інвесторів, і вибрати найбільш зручний для вас спосіб інвестування.
4 березняв рамках виставки "Українська біржа" спільно з компанією Dragon Capital проводять семінар "Секрети успішного трейдингу в 2011 році: психологія, стратегія, інструменти".
5 березня "Українська біржа" запрошує всіх бажаючих відвідати семінар "Трейдери VS Роботи: Війни не буде", під час якого Андрій Берітц, відомий також як mumitroll, і Денис Колодін розкажуть, чим відрізняється торговий робот від трейдера-людини, які переваги мають обидва підходи, що їх об'єднує; чому не все можна доручити комп'ютеру, і в чому слабкість людини.
Участь у виставці безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися
Свої послуги на виставці нададуть провідні онлайн-брокери, інвестиційні компанії та компанії з управління активами Україні. Серед учасників: ІК "Проспект Інвестментс", ІГ "Сократ", "Драгон Капітал", "Кінто", "АРТ КАПІТАЛ", брокерський дім "Відкриття ", "Сортіс", "АЛОР-Україна", ITrader, I-NVEST, Astrum Capital.
Генеральний телевізійний партнер канал новин "24", медіа-партнери: інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна", "РБК-Україна", журнал "Особистий рахунок", Finance.ua, Tochka.net, Prostobiz.ua, журнал "Ваші гроші" , інтернет-портал e-Trading, "Інвестіціі.org", український фінансовий портал "Минфин".
За матеріалами:
УБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас