Програмою на 2011-2012 р. передбачено залучення в Україну 168 млрд грн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Програмою на 2011-2012 р. передбачено залучення в Україну 168 млрд грн інвестицій

Казна та Політика
280
Програмою залучення інвестицій в економіку України на 2011-2012 рр. загалом заплановано залучити близько 168 млрд грн інвестицій. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв, відповідаючи на запитання Президента під час засідання комітету з економічних реформ, повідомляє прес-служба глави держави.
"У нас інвестиційних проектів в даний час - близько 168 мільярдів гривень. Що стосується іноземних інвестицій, то з цих 168 млрд близько 40% - це підприємства з іноземними інвестиціями", - зазначив він.
Говорячи про терміни створення та початку роботи Фонду регіонального розвитку, перший віце-прем'єр зазначив: "Що стосується Фонду, то на нашу думку, ми цей фонд зробимо до квітня місяця... І він почне системно працювати разом з Банком реконструкції та розвитку".
Клюєв також додав, що зараз Банк реконструкції та розвитку в Україні представлений незначним капіталом, але він має всі можливості для ефективної роботи". "Він маленький, але якщо ми попрацюємо разом з Національним банком, разом з держінвестиціями, то ми зможемо зробити так, що він буде працювати досить ефективно", - резюмував перший віце-прем'єр.
У зв'язку з цим Президент доручив прем'єру Миколі Азарову підготувати план виконання цієї програми (щодо створення та початку роботи Державного фонду реконструкції і розвитку).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас