Можна купити кілька островів, продавши квартиру в Москві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Можна купити кілька островів, продавши квартиру в Москві

Нерухомість
881
Відразу кілька островів можна набути біля берегів однієї з тропічних країн чи Канади, продавши типову квартиру в спальному районі Москви за середньою ціною 150 тисяч доларів.
Так, вказується в повідомленні агентства нерухомості, найдешевшим пропозицією зі знайдених ріелторами є острів Гатун (Isla Gatun) в Панамі площею 3 тисячі квадратних метрів вартістю 30 тисяч доларів.
Фахівці уточнюють, що на острові живуть мавпи, папуги, тукани, тапіри, є стільникове покриття та електрика, а до найбільшого в світі порту - Панама-Сіті - можна дістатися за 40 хвилин.
За 35,249 тисячі доларів будь-який бажаючий може купити McGibbon Island в Канаді площею 25,292 тисячі квадратних метрів. Острів розташований біля великого міста Фредеріктон, у хвилинній доступності від ділового центру столиці канадської провінції Нью-Брансвік.
"Відмінне місце для літнього відпочинку, в тому числі, активного - каное, кайакінгу тощо, або осіннього полювання на качок. На острові не можна нічого будувати через весняні паводки", - пояснюють експерти.
Нарешті, до трійки найбільш дешевих островів, що продаються в світі на сьогоднішній день, за даними Doki, входить ще один панамський острів - Dolphin Bay Island, виставлений для реалізації на 40 тисяч доларів. Цей острів розташований в 15-20 хвилинах на човні від архіпелагу Бокас-дель-Торо.
"Острів сполучений з островом Сан-Крістобаль смугою мангрових дерев у дуже приємному місці з прекрасними видами на Дельфінову затоку. На острові ростуть ананаси, він відмінно підійде для сімейного котеджу". Площа острова - 610 квадратних метрів.
При цьому, вказано в матеріалах, навіть найдорожчий острів з топ-10 найбільш доступних виявився дешевше 100 тисяч доларів і цілком доступний будь-якому продавцю звичайної московської "одинички", ціна якої починається від 150 тисяч доларів (4,5 мільйона рублів).
Так, Bumbo Island площею 10,926 тисячі метрів у Канаді, що зайняв останнє місце в списку знайдених ріелторами десяти недорогих островів, продається всього за 99,99 тисячі доларів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас