Азаров: Всі роботи з Євро-2012 будуть завершені у І кварталі 2012 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Всі роботи з Євро-2012 будуть завершені у І кварталі 2012 р.

Казна та Політика
233
Всі роботи по Євро-2012 будуть завершені у І кварталі 2012 р. Про це на зустрічі з "Європейською бізнес асоціацією" (ЄБА) заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.
"У нас абсолютно немає ніяких сумнівів, що в І кварталі 2012 р. ми абсолютно всі роботи, які плануємо, закінчимо. І в нас буде ще цілий квартал на те, щоб, як кажуть, "зачесатися і припудритися", - заявив Азаров.
Він також зазначив, що у нього немає ніяких сумнівів щодо здачі НСК "Олімпійський" влітку 2011 р.: "А до кінця року інфраструктура цього стадіону буде працювати".
Нагадаємо, вчора Азаров заявив, що Кабінет міністрів України 20 березня визначить та затвердить остаточний перелік "супутніх об'єктів" у рамках підготовки до Євро-2012. Він додав, що питання підготовки до Євро-2012 пріоритетне для уряду і закликав керівництво приймаючих міст, міністерств і відомств максимально ефективно використовувати фінансові ресурси і активніше залучати власні кошти та кошти інвесторів.
Крім того, прем'єр-міністр доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі та Міністерству фінансів протягом тижня визначитися з фінансуванням об'єктів підготовки до футбольного чемпіонату з урахуванням коштів держбюджету і місцевих бюджетів та запропонувати зміни до програми підготовки України до Євро-2012.
Раніше Азаров заявив, що в цілому задоволений темпами підготовки України до фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 р.
16 лютого Кабмін надав держгарантії для забезпечення виконання боргових зобов'язань для фінансування завдань і заходів, пов'язаних з підготовкою та проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу в сумі 5,5 млрд грн.
Згідно з документом, позики використовуються для фінансування зобов'язань, що виникають у зв'язку з виконанням завдань і здійсненням заходів, передбачених Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу.
Розпорядником коштів по запозиченнях є Укрєвроінфрапроект, який щомісяця погоджує з Мінфіном план фінансування заходів.
Раніше, 13 січня ц.р. Кабінет міністрів України збільшив фінансування підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу на 3,5 млрд грн - до 63 млрд 490,791 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас