"Правекс-Банк" за 2002 рік фактично вдвічі збільшив кількість емітованих карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" за 2002 рік фактично вдвічі збільшив кількість емітованих карток

Фондовий ринок
178
За 2002 рік «Правекс-Банк» емітував близько 69 000 пластикових карток міжнародних платіжних систем MasterCard International і Visa International. Таким чином, кількість випущених банком карток збільшилася з початку року фактично в два рази – з 71 000 до 140 000. Станом на 01.01.2003 кількість емітованих карток системи MasterCard International склало більш 25 тисяч, а системи Visa International – більш 114 тисяч.
За інформацією віце-президента «Правекс-Банка» Олександра Островського, будучи Принциповим членом міжнародних платіжних систем MasterCard International і Visa International, «Правэкс-Банк» у широких масштабах і під своїм логотипом здійснює емісію й обслуговування різних видів пластикових карт Eurocard/MasterCard і Visa. З 2000 року банк одержав також право на поширення в Україні елітних міжнародних доларових карт American Express.
«Правекс-Банк» активно реалізує так звані «зарплатні» проекти з застосуванням дебетових електронних карт Cirrus/Maestro і Visa Electron. За 2002 рік було укладено більш 300 договорів на реалізацію таких проектів. Таким чином, кількість підприємств, що обслуговуються банком, і організацій у рамках «зарплатних» проектів зросло більш ніж на 80% у порівнянні з початком 2002 року і на 01.01.2003 склало більш 700. У числі партнерів банку по цих проектах можна відзначити Верховну Раду України, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченко, Національний технічний університет України «КПІ», районні в місті Києві ДПІ, державні центри зайнятості в різних містах України, Міністерство освіти і науки України, НДІ Міністерства економіки і з питань європейської інтеграції України. На основі пластикових карт Cirrus/Maestro і Visa Electron банк активно розвиває пенсійні й ощадні програми, програми виплати стипендій і соціальної допомоги безробітним.
Як повідомляє Олександр Островський, усі пластикові картки, емітовані «Правекс-Банком», крім свого основного призначення мають функції дисконтних карт. Партнерами дисконтної програми банку є 1555 торгово-сервісних підприємств України. Пред'явивши пластикову картку з логотипом «Правекс-Банку» у цих підприємствах при здійсненні покупок, можна одержати знижки в розмірі від 3 до 30%. При цьому допускається оплата, як за допомогою пластикової картки, так і готівкою.
«Правекс-Банк» забезпечує комплексне обслуговування клієнтів, включаючи видачу й обслуговування пластикових карт, як у своєму центральному офісі, так і в кожній з більш 240 філій і відділень по всій Україні. Банк безупинно розширює свою власну мережу банкоматів. За 2002 рік банк удвічі збільшив їхню кількість. На сьогоднішній день працює 70 банкоматів у 21 місті України: Києві, Харкові, Кривому Розі, Севастополеві, Алчевську, Вінниці, Сумах, Конотопі, Луганську, Чернігові, Первомайську, Кіровограді, Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі, Херсоні, Полтаві, Дніпропетровську, Ужгороді, Львові, Одесі.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 240 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас