"Правекс-Банк" зареєстрував у НБУ ще два відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" зареєстрував у НБУ ще два відділення

Фондовий ринок
101
«Правекс-Банк» зареєстрував у НБУ ще два відділення в Запорізькій області, що відкриються вже найближчим часом.
Михайлівське відділення в селищі міського типу Михайлівка Запорізької області і Енергодарське відділення в місті Енергодар Запорізької області стали дев'ятим і десятим відділеннями Запорізької філії банку.
За інформацією Сергія Неклюдова, директора Головного департаменту філіальної мережі «Правекс-Банку» зареєстровані відділення банку будуть надавати повний спектр банківських послуг для юридичних і фізичних осіб.
Зокрема, юридичним особам відділення зможуть запропонувати пакет банківських послуг по розрахунково-касовому обслуговуванню, по розміщенню коштів на депозитні рахунки, валютним операціям, послуги по кредитуванню, у тому числі і програму придбання автомобілів у кредит.
Для фізичних осіб відділення зможуть запропонувати широкий спектр умов депозитних внесків, різні програми кредитування, у тому числі і кредитування під покупку житла, автомобіля, споживче кредитування. У відділеннях також можна буде оформити пластикову картку, оплатити комунальні послуги.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 240 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас