Мазурчак дав добу на те, щоб комунальні служби очистили місто від снігу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мазурчак дав добу на те, щоб комунальні служби очистили місто від снігу

Казна та Політика
532
Комунальні служби Києва повинні очистити місто від снігу протягом доби. Про це заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
"Двірники працювали з п'ятої ранку, а дорожні служби всю ніч. Однак сьогодні залишається ще багато недоліків. Треба посилити роботу в цьому напрямку і мобілізувати транспорт для вивезення снігу. За добу місто повинне бути приведено в ідеальний стан, як і належить столиці", - зазначив Мазурчак.
Він додав, що роботу комунальників контролюють інспектори профільного управління. Також перший заступник голови КМДА відзначив, що серед найбільш неприбраних територій - дороги, тротуари (27 адрес), прилеглі до комерційних структур (57 адрес) та прибудинкові території (13 адрес).
"Балансоутримувачі повинні нести відповідальність - чи то комерційна або комунальна структура, - звернувся чиновник до заступників голів райдержадміністрацій, - Всі райони забезпечені необхідною технікою і піску-соляною сумішшю. Активізуйте роботу з прибирання снігу, особливо це стосується безгоспних тротуарів та зупинкових комплексів. Начальники житлово-експлуатаційних організацій, які знехтують дорученнями, будуть звільнені", - додав Мазурчак.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас