CSTeller в УкрСиббанку: все для Вашої зручності! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

CSTeller в УкрСиббанку: все для Вашої зручності!

361
Спеціалісти CS завершили впровадження в промислову експлуатацію системи CSTeller в АТ «УкрСиббанк». Відтепер клієнти банку зможуть зекономити свій час: система CSTeller, спеціально розроблена на замовлення Укрсиббанку, призначена для інтеграції SAP for Вanking з пристроєм «електронний касир». А це значить, що обслуговування в Укрсиббанку стане ще більш швидким та зручним – «електронний касир» дозволить клієнтам швидко отримати та внести кошти, не витрачаючи зайвого часу.
«Ми цінуємо час та кошти наших клієнтів, - відзначає Володимир Успенський, заступник начальника управлення IT – проектами пасивних операцій УкрСиббанку BNP Paribas Group. – Саме тому, ми доручили компанії CS, з якою нас зв’язують давня та успішна співпраця, розробити програмне забезпечення, яке дозволило би нам використовувати в наших відділеннях пристрій «електронний касир».
Дійсно, співпраця Укрсиббанку та CS має давню історію: вже шостий рік в Укрсиббанку успішно функціонує система автоматизації платежів банку Sapfire, розроблена спеціалістами CS.
«Ми раді, що завдяки успішно реалізованим проектам наші клієнти звертаються до нас знову, - заявив директор компанії CS Олег Вязьмітінов. - Це в черговий раз підтверджує професіоналізм наших спеціалістів та ефективність роботи наших продуктів. Ми націлені на подальший розвиток та вважаємо, що наш успішний досвід роботи будування систем для «електродних касирів» буде затребуваний й іншими банками».
Про компанію
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій понад 13 років та спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводі та розвитку систем автоматизації для банків та страхових компаній.
Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПО, який має статус Oracle Platinum Partner.
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас