Черговий банкомат від АБ “Донеччина” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черговий банкомат від АБ “Донеччина”

Фінтех і Картки
154
Акціонерний банк “Донеччина” установив ще один банкомат у м.Донецьку. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на відділ по роботі з платіжними картами.
Банкомат, розташований за адресою: 83086, м.Донецьк, вул.Червоноармійська, 19 (район Цума), працює цілодобово і здійснює видачу наявних коштів по платіжних картах міжнародної платіжної системи “Europay” і української локальної системи “Укркарт”.
Місце розташування банкомата співробітники Банку пояснюють упровадженням зарплатного проекту на АТЗТ ДПТП “Донбас” (відоме донетчанам як Фабрика “Володарского”). Зручне розташування банкомата в районі торгового цетра й автостанції дозволить також обслуговувати власників карт міжнародних платіжних систем, емітованих іншими банками.
Банк “Донеччина” планує випустити 1000 карт української локальної системи Укркарт для співробітників АТЗТ ДПТП “Донбас”.
Довідка:
АТ "УкрКарт" – платіжна організація, що розвиває міжбанківську платіжну систему УкрКарт на українському ринку. Кількість банків- учасників зросла до 25. Еквайрингова мережа платіжної системи нараховує 100 банкоматів і 200 POS-терміналів, розташованих практично у всіх регіонах України, емітовано більш 80 тис. платіжних карток.
Акціонерний банк «Донеччина» - універсальний акціонерний банк. Станом на 1.01.2003 року статутний фонд АБ «Донеччина» - 27,16 млн. грн., капітал 32 424,6 тис.грн.
За матеріалами:
УкрБізнесБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас