Миколаївська ОД банку "Аваль" відкрила відділення на території Суднобудівного заводу ім. 61 комунара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Миколаївська ОД банку "Аваль" відкрила відділення на території Суднобудівного заводу ім. 61 комунара

Кредит&Депозит
105
Миколаївська обласна дирекція акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» відкрила відділення на території Суднобудівного заводу ім. 61 комунара. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ розвитку і координації роботи відділень МОД АППБ «Аваль».
Як заявив директор Миколаївської дирекції Сергій Прудкий, відкриття відділення зробить більш ефективним обслуговування зарплатного проекту дирекції для працівників заводу ім. 61 комунара (на сьогодні платіжні карти в його рамках одержали вже більше тисячі працівників), оптимізує розрахунково-касове обслуговування, кредитування підприємства, відкриє нові перспективи для співробітництва банку і заводу.
«Стильний дизайн європейського рівня, повний перелік послуг, уважний професійний персонал — традиційно очікують клієнтів під «фірмовою» білою-синьою вивіскою. До послуг комунарівців установлено сучасний банкомат», — заявив банкір.
За інформацією відділу розвитку дирекції, це відділення є 26-м регіональним підрозділом Миколаївської ОД і призначене не тільки для обслуговування заводу і його працівників, але і для інших клієнтів.
Відділення надає практично повний перелік банківських послуг згідно із законодавством, зокрема — розрахунково-касове обслуговування юридичних осіб, відкриття і ведення поточних, депозитних, пенсійних і карткових рахунків фізичних осіб, здійснення комунальних платежів, переказів за системами Western Union і «Аваль-Експрес». У майбутньому, як повідомили у відділі розвитку, через 26-е відділення планується надавати споживчі кредити.
Режим роботи 26-го відділення Миколаївської ОД: з 8.30 до 17.30, вихідні дні: субота, неділя.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас