США виділять 125 млн дол. у фонд допомоги біженцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США виділять 125 млн дол. у фонд допомоги біженцям

Казна та Політика
110
США внесуть 125 млн дол. в бюджет Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ) на 2011 р. Про це повідомив Державний департамент США.
"Ця діяльність включає повернення біженців у такі країни, як Афганістан і Демократична Республіка Конго; інтеграцію на місцях і переселення, а також захист біженців і надання їм допомоги у виживанні", - йдеться в оголошенні Держдепартаменту.
Внески на потреби біженців, які будуть проводитися по лінії Бюро у справах населення, біженців та міграції Держдепартаменту, призначені для "забезпечення водою, житлом, продовольством, медичним обслуговуванням та освітою біженців, внутрішніх переміщених осіб та осіб, які перебувають під опікою і захистом УВКБ "в таких країнах, як Ірак, Сирія, Колумбія, Еквадор, Таїланд, Непал, Пакистан, Судан, Чад, Кенія і Уганда.
У прес-релізі вказується, що з вказаної суми понад 45 млн дол. призначено для Африки. На другому місці йде Близький Схід, якому виділено понад 42 млн дол. Понад 17 млн піде країнам азіатсько-тихоокеанського регіону, близько 4 млн - європейським державам, і близько 2,5 млн - країнам Західної півкулі. На потреби штаб-квартири УВКБ і в його фонд глобальних операцій і реагування на надзвичайні ситуації буде виділено в цілому 12 млн дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас