Перший квиток на Євро-2012 виграла мешканка Київської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший квиток на Євро-2012 виграла мешканка Київської області

Казна та Політика
374
Європейський футбольний союз оголосив про проведення промоакцій з розіграшу квитків, що надають виняткову можливість для мешканців України відвідати матчі ЧЄ-2012, інформує МОК "Євро-2012 Україна".
Процес реєстрації заявок на придбання квитків на матчі Євро-2012 розпочався на початку лютого і протягом трьох тижнів вболівальники більше 141 країни світу вже створили свої облікові записи на офіційному сайті УЄФА. Саме ця реєстрація дасть їм можливість замовити квитки з 1 по 31 березня 2011 року.
Як повідомляє УЄФА, перший щасливий володар квитків був визначений на основі довільного розіграшу. Переможець - громадянка України, саме вона отримає чотири квитки на перший матч першості за участю української збірної.
Ці квитки їй вручить президент Федерації футболу України і член Виконавчого комітету УЄФА Григорій Суркіс з нагоди церемонії початку продажу квитків у Києві, яка відбудеться 1 березня в "Українському домі". В цей день також буде визначений наступний переможець, який виграє чотири квитки на матч національної збірної України, який пройде на НСК "Олімпійський" 11 червня 2012-го.
До початку церемонії вручення квитків 1 березня УЄФА оприлюднить докладну інформацію про переможця, але вже зараз відомо, що це мешканка Київської області.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас