Адвокат Луценка оскаржить продовження терміну арешту екс-міністра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокат Луценка оскаржить продовження терміну арешту екс-міністра

Аграрний ринок
121
Адвокат колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценко Ігор Фомін має намір оскаржити рішення Печерського районного суду Києва про продовження терміну утримання під вартою його підзахисного до 27 квітня.
За його словами, згідно з процесуальним законодавством термін оскарження справ подібної категорії становить 3 дні і в цей термін він складе і направить відповідну апеляційну скаргу. Адвокат повідомив, що не брав участі в засіданні Печерського райсуду Києва при продовженні терміну арешту його підзахисному, тому що був проінформований про розгляд справи за кілька хвилин до початку засідання.
Нагадаємо, Генеральна прокуратура об'єднала в одне провадження всі 3 кримінальні справи, порушені проти Луценка, завершивши по них досудове слідство, після чого він почав знайомитися з матеріалами справи.
Спочатку Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Луценка за звинуваченням у незаконному нарахуванні пенсії його водієві, потім йому були висунуті звинувачення у справі, порушеній у рамках розслідування справи про отруєння кандидата в Президенти Віктора Ющенка в 2004 році, а пізніше адвокат Луценка повідомив про відкриття справи, пов'язаної з нібито допущеними Луценком на посаді міністра порушеннями постанови Кабінету Міністрів про обмеження витрат в держструктурах у зв'язку з фінансовою кризою.
Сьогодні Печерський райсуд Києва подовжив термін арешту Луценка до 27 квітня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас