Аналітика - підсумки дня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітика - підсумки дня

Валюта
624
Сьогодні в Підсумках:
  • Енергетика і енергоресурси

    Ціни на нафту ростуть на світових сировинних ринках вранці середи на тлі повідомлень про падіння запасів палива в США.

    Нафта подешевшала під тиском слабких даних про роздрібні продажі в США.

    Україна в січні скоротила експорт електроенергії більш ніж удвічі... читати

  • Світовий фондовий ринок

    Торги в США у вівторок 15 лютого завершилися зниженням фондових індексів через дані про роздрібні продажі в США, що розчаровують.

    Фондові торги в Європі 15 лютого завершилися переважним зростанням провідних індексів. Поліпшенню настроїв інвесторів сприяли дані про те, що чистий прибуток британського банку Barclays зріс.

    Фондові торги в Японії закрилися 16 лютого 2011р. зростанням індексу Nikkei на 0,57%. По ходу сесії на ринку спостерігалася підвищена волатильність - активності гравців сприяло зміцнення американського долара по відношенню до японської валюти. Крім того, на думку експертів, останнім часом спостерігається помітне підвищення довіри іноземних інвесторів до японській економіці, що також позитивно позначається на фондових торгах.

    За підсумками торгів 15 лютого індекс РТС до закриття попередньої сесії знизився на 13,71 пункту (0,73%) і склав 1865,85 пункту. Оборот торгів на ринку акцій RTS Standard склав 8046.871 млн руб., що приблизно перебуває на середньому рівні за останній місяць.

    Підсумки торгового дня в росіян: якщо гроші зло, то його на ринку РФ стало трохи менше.

    За підсумками вчорашніх торгів індекс ММВБ знизився на 11,89 пункту (0,7%) до закриття попередньої сесії і склав 1696,54. Торги проходили зі звичайною активністю.

    Індекс цін на акції на торгах фондової біржі ПФТС у вівторок 15 лютого, виріс на 2,45 пунктів або 0,22% до 1 120,83 пунктів.

    Обсяг торгів за день склав 393 747 566,02 грн., акціями наторгували 17 114 715,69 грн., корпоративними облігаціями - 161 720 315,97 грн., держоблігаціями - 214 726 534,36 грн., інвестиційними сертифікатами - 186 000, 00 грн... читати

  • Валюта

    Курс євро виріс на азійській торговельній сесії в середу після того, як німецький банк WestLB зумів домовитися про реструктуризацію.

    Долар та ієна знижуються вранці середи по відношенню до більшості найбільш активно торгованих світових валют на тлі загального посилення апетиту до ризику, пов'язаного з очікуваннями позитивних статданих зі США та єврозони.

    Ціна на золото 15 лютого виросла до максимальної позначки з середини січня на тлі нестабільної ситуації на Близькому Сході.

    Після підйому до позначки $1.3548 курс євро/долар встановився до закриття дня поблизу позначки $1.3480. Дилери відзначають, що на ринку форекс наразі відсутня будь-яка стійка тенденція зміни курсів валют. Негативний вплив на курс долара сьогодні зробили дані в США, що свідчать про не дуже високий рівень роздрібних продажів у країні. Згодом, зниження цін на нафту і падіння котирувань на американському фондовому ринку сприяли зниженню попиту на ризикові інструменти і деякому зміцненню курсу долара.

    Середньозважений курс долара на єдиній торговельній сесії в Білокамінній розрахунками tomorrow станом на 11.30 мск. 16 лютого просів на 1,15 копійок і склав 29,2735 RUB/USD.

    Курс гривні на міжбанківському валютному ринку не змінившись в понеділок, зберігся у вівторок, 15 лютого на рівні 7,9570 UAH/USD. Більшість угод, за оцінками учасників ринку, було укладено за курсом, близьким до 7,9570 UAH/USD.

    Національний банк на ринок не виходив... читати

  • Прогноз

    СБ: Ціни на продовольство будуть рости, незважаючи на те, що вже досягли небезпечного рівня.

    Паладій: Прогноз ціни на 2011 рік.

    Статистика попиту на срібло починає турбувати деяких спостерігачів ринку. Такий сильний попит викликає розумне питання - скільки все це може тривати в подібному темпі?

    Євросоюз вирішив створити новий Стабфонд. Обсяг антикризової структури складе €500 млрд... читати

  • Відео

    Євростатистика та її «форекс-наслідки». ЧI... дивитися

    Євростатистика та її «форекс-наслідки». ЧII... дивитися

    Срібло: ціна, історія та анатомія торгівлі. ЧI... дивитися

    Срібло: ціна, історія та анатомія торгівлі. ЧII... дивитися

    Срібло: ціна, історія та анатомія торгівлі. ЧIII... дивитися

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас