Банкіри та підприємцямі підписали Меморандум про співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкіри та підприємцямі підписали Меморандум про співпрацю

Казна та Політика
246
Асоціація українських банків (АУБ) підписала Меморандум про стратегічне партнерство, спільну мету та координацію дій із представниками всеукраїнських громадських організацій та об’єднань. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба АУБ.
Сторони оголоcили про підтримку заходів та акцій у напрямку захисту прав громадян. Також було власну оцінку розвитку подій у різних сферах функціонування вітчизняного суспільства та бізнесу.
Зокрема, Президент АУБ Олександр Сугоняко наголосив, що малі та середні українські банки – це елемент малого і середнього бізнесу України, який потребує захисту.
"В Україні простежується лінія окремих державних органів знищити малий й середній бізнес. Тільки зосередивши спільні зусилля представників цього бізнесу, з’являється можливість відстояти інтереси, бути почутими вищими можновладцями", - наголосив голов АУБ.
Як приклад він назвав зміни до Податкового кодексу України, прийнятий в новій редакції законопроект № 0884, яким "не дали знищити малі й середні банки в Україні".
"Як відомо, до захисту малих і середніх банків по цьому законопроекту доклалася і Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу України. Лише об’єднавши наші зусилля та спільні цілі ми зможемо протистояти сучасним економічним і суспільним викликам", - резюмував Сугоняко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас