Столичним педагогам повернуть муніципальні надбавки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичним педагогам повернуть муніципальні надбавки

Казна та Політика
249
Працівникам столичних навчальних закладів повернуть стимулюючі надбавки до посадових окладів. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.
"КМДА знайшла можливість залучити 80 млн грн для виплати надбавок до посадових окладів працівникам соціально-культурної та медичної сфер. На виплату стимулюючих надбавок всім педагогам будуть спрямовані кошти в розмірі 61,64 млн грн. Я сподіваюся, що відповідні зміни до бюджету столиці будуть підтримані всіма депутатами Київради", - сказав Попов.
Він запевнив, що в другому півріччі 2011 року влада ще повернеться до розгляду цього питання і знайде ресурси для виплати грошових коштів педагогам у повному обсязі.
Так, надбавку в розмірі 30% до посадового окладу отримають керівники та заступники керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Керівники дошкільних та позашкільних навчальних закладів отримають надбавку до посадового окладу в розмірі 50%. Педагогічні працівники та інші працівники освітніх установ отримають надбавки в розмірі 20% від посадового окладу.
Нагадаємо, що на 2011 рік бюджет галузі "Освіта" затверджено в сумі 3188,6 млн грн, що на 138,2 млн. гривень більше, ніж було передбачено бюджетом 2010 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас