Банки Єгипту почнуть працювати тільки на початку наступного тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки Єгипту почнуть працювати тільки на початку наступного тижня

Казна та Політика
145
Єгипетські банки зможуть почати роботу не раніше наступного тижня, ймовірно, в неділю. Про це повідомили сьогодні в центральному банку країни.
Раніше центробанк призупинив роботу всіх єгипетських фінансових установ до середи. Таке рішення було ухвалено через масові страйки банківських співробітників. Відповідно до зробленої тоді офіційної заявою ЦБ, понеділок і вівторок також були оголошені вихідними з нагоди прийдешнього сьогодні свята Маулід ан-Набі - дня народження пророка Мухаммеда.
Службовці ряду найбільших в Єгипті банків вже кілька днів продовжують страйки, вимагаючи підвищення заробітної плати для клерків середньої ланки і відставки ряду топ-менеджерів. Крім того, вони домагаються викорінення активного "кумівства" і прозорості рахунків керівників найвищої ланки, інформація про яких завжди була засекречена.
Досі не працює і єгипетська фондова біржа, яка останній раз функціонувала 27 січня і закрита після виступів опозиції. Напередодні в попередньому порядку було оголошено, що торги на ній можуть початися в неділю, 20 лютого. Про це повідомляє ІТАР-ТАРС.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас