Суд Мілана вирішив почати процес стосовно Сільвіо Берлусконі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд Мілана вирішив почати процес стосовно Сільвіо Берлусконі

Казна та Політика
235
Суд Мілана у вівторок ухвалив рішення про негайний розгляд справи відносно прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, повідомляє інтернет-сайт італійської газети "Репуббліка".
Судовий слідчий, яка вела попереднє розслідування, Христина Ді Чензо схвалила клопотання про початок судового процесу проти голови Ради міністрів. Адвокати Берлусконі повідомили, що не очікували на інше рішення. Берлусконі підозрюється в тому, що він користувався послугами неповнолітніх повій і зловживав своїм становищем.
Перше слухання у справі Берлусконі відбудеться 6 квітня в. Судовий процес проти Берлусконі будуть вести три судді-жінки: Кармен Д'Еліа, Орсола Де Крістофарі та Джулія Турре.
Раніше прокурори направили до парламентського комітету 389-сторінковий документ, в якому повідомляється, що прем'єр оплачував послуги повій. Згідно з текстом обвинувального висновку, Берлусконі запрошував неповнолітніх повій для участі у вечірках на знаменитій віллі в Аркоре, а також зловживав своїм службовим становищем, щоб переконати працівників поліцейського управління Мілана відпустити затриману 17-річну марокканку Каріму "Рубі" ель-Маруге. Зараз їй вже 18 років.
Раніше повідомлялося, що суд Мілана ухвалив рішення про поновлення 11 березня процесу за корупційною справою стосовно Берлусконі. Прокуратура звинувачує прем'єра в тому, що він передав своєму колишньому адвокатові Девіду Міллсу 600 тис. доларів в обмін на неправдиві свідчення.
За звинуваченням у корупції Берлусконі загрожує термін ув'язнення від 4 до 12 років або участь у громадських роботах. За користування послугами неповнолітніх повій йому загрожує тюремний термін від шести місяців до трьох років.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас