Меркель: Німеччина готова допомогти Єгипту у вирішенні економічних проблем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель: Німеччина готова допомогти Єгипту у вирішенні економічних проблем

Казна та Політика
199
Німеччина надасть допомогу Єгипту в "новому початку" після відставки Хосні Мубарака з поста президента цієї країни. Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель в інтерв'ю, опублікованому в газеті Mitteldeutsche Zeitung, яку цитує ІТАР-ТАСС.
Перед Єгиптом, вказала канцлер, лежить "довгий шлях переходу до нової ери свободи". "Уряд ФРН та громадські групи Німеччини можуть запропонувати в цьому свою допомогу", - констатувала Ангела Меркель. Головною передумовою для надання допомоги вона назвала бажання самих єгиптян прийняти її. "Ми в жодному разі не хочемо нав'язувати що-небудь ззовні", - підкреслила глава уряду ФРН.
Можливості для надання підтримки Єгипту канцлер бачить, зокрема, в роботі над новою конституцією, побудові політичних партій і створенні правових рамкових умов для розвитку економіки. "Політика і бізнес Німеччини можуть надати підтримку також у подоланні величезних економічних проблем", - зазначила канцлер. У Єгипті, де більше половини населення становлять люди молодше 25 років, Меркель вважає пріоритетним завданням створення робочих місць для молоді.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас