Бойко: Україна зацікавлена у співпраці з США в галузі енергетики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко: Україна зацікавлена у співпраці з США в галузі енергетики

Енергетика
204
Україна зацікавлена в розвитку співпраці зі Сполученими Штатами Америки в галузі енергетики, заявив в ході робочої поїздки в США міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко.
Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
Міністр підкреслив важливість активної українсько-американського співробітництва у даній галузі та зазначив, що результати роботи попереднього засідання Робочої групи вже реалізуються в українсько-американських проектах.
"Хочу зазначити, що домовленості, досягнуті під час першого засідання втілюються в життя в низці спільних проектів", - повідомив Бойко.
Особливу увагу він приділив розвитку співпраці з США в ядерному секторі енергетики.
"Українська сторона зацікавлена в розвитку співпраці з американською стороною в ядерному секторі енергетики, включаючи підвищення безпеки АЕС, продовження термінів експлуатації існуючих реакторів, співробітництво з питань кваліфікації та постачання ядерного палива, а також створення потужностей для зберігання відпрацьованого палива. Одночасно хотів би підкреслити, що українська сторона зацікавлена в продовженні реалізації проектів Міжнародної програми США з ядерної безпеки", - відзначив глава Мінпаливенерго та вугільної промисловості.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас