Нафта дорожчає на тлі побоювань за ситуацію на Близькому Сході — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає на тлі побоювань за ситуацію на Близькому Сході

Енергетика
346
Ціни на нафту демонструють позитивну динаміку у вівторок на тлі стурбованості інвесторів навколо розвитку ситуації на Близькому Сході, свідчать дані торгів.
Вартість березневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 08.50 мск зросла на 0,32 долара, або на 0,38% - до 85,13 долара за барель. Ціна березневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent збільшилася на 0,34 долара, або на 0,33% - до 103,42 долара за барель.
У минулу п'ятницю президент Єгипту Хосні Мубарак пішов у відставку і передав владу в країні Вищій раді збройних сил. Заворушенням у Єгипті передувала зміна влади в іншій північноафриканскій державі - Тунісі. У понеділок масові акції протесту пройшли в Бахрейні, Алжирі та Ємені.
"Ми отримуємо нову інформацію про ситуацію на Близькому Сході, - заявив агентству Bloomberg менеджер сіднейського Commodity Broking Services Джонатан Барратт (Jonathan Barratt). - Ринок нафти отримує підтримку від того, що там відбувається".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас