Черновецького порівняли з непрацюючою рукою робота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецького порівняли з непрацюючою рукою робота

Казна та Політика
217
Київська влада - це поламаний робот, яким керують з вулиці Банкової. Про це заявила голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова.
"Київська влада - це робот, де Черновецький - жива рука, яка не працює, а Попов - імплантат, вживлений не в те місце. Адже Попов не наділений повноваженнями від киян і залежить від Банкової, а мер, хоч і обраний народом, але позбавлений повноважень", - зазначила депутат.
"Так зване "повернення Черновецького" - це домовленість мера з президентом. Насправді, він більше нічого не зробить для Києва як мер", - переконана Меліхова. На її думку, Черновецькому дали можливість допрацювати взамін за відмову від претензій на мерство.
Як повідомляє прес-служба БЮТ у Київраді, Меліхова наполягає на проведенні перевиборів міського голови заради появи повноцінного мера.
"Києву потрібен мер, який зміг би повернути понад 8 млрд. грн, вилучених з міського до державного бюджету, який проводив би зважену цінову політику, зокрема, у сфері тарифів на житлово-комунальні послуги, передбачив би в бюджеті міста дотації соціально незахищеним верствам населення, надбавки вчителям, медикам, працівникам культури та спорту і налагодив роботу міста", - додала вона.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас