На Донеччині на одне робоче місце претендують 10 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Донеччині на одне робоче місце претендують 10 осіб

Казна та Політика
296
У Донецькій області на одне робоче місце претендують майже десять зареєстрованих незайнятих громадян, повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації з посиланням на дані обласного центру зайнятості.
Так, станом на початок лютого 2011 року на обліку в центрах зайнятості Донецької області перебували 34 700 незайнятих громадян.
У той же час чисельність зареєстрованих вакансій на цей період часу склала близько 3,6 тисячі, у тому числі: для робітників - 2,1 тисячі, для службовців - 1,1 тисячі, та 435 - вакансії для осіб, які не мають спеціальної підготовки.
Таким чином, навантаження на одне вільне робоче місце - вакансію склало майже 10 осіб.
Найбільш популярними професіями, які сьогодні мають попит, є професії висококваліфікованих робітників - слюсарів, токарів, електрогазозварників, водіїв, прохідників, гірників, продавців. Існує попит на фахівців з високим рівнем кваліфікації, лікарів, бухгалтерів, з відповідним досвідом роботи.
В обласному центрі зайнятості також констатували, що чисельність громадян, працевлаштованих за направленням служби зайнятості у січні 2011 року, становила 3421 особу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас