Син Януковича їздить на Рендж Ровері Ющенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Син Януковича їздить на Рендж Ровері Ющенка

Казна та Політика
2690
Молодший син президента Віктор Янукович користується автомобілем, який обслуговував екс-президента України Віктора Ющенка.
Ющенко, будучи президентом, регулярно користувався машинами Range Rover. В інтернеті є чимало фотографій, як Ющенко виходить з цих авто під час відрядження в регіони - наприклад, у Запоріжжі чи в Криму. На машини зазвичай ставили номери прикриття, де перші літери відповідали серії області. Відповідно, коли Ющенко після обрання Януковича пішов, машини залишилися записаними за автобазою Державного управління справами.
І ось півтора місяці тому, наприкінці грудня журналіст "Української правди" звернув увагу на автомобіль Range Rover з синім і червоним проблисковими маячками на решітці радіатора. Машина стояла під Верховною Радою, де в цей час відбувалося сесійне засідання парламенту. Через кілька тижнів, у середині січня цей автомобіль знову знайшовся припаркованим під Верховною Радою. Номерний знак АА 0518 АА вказував на приналежність машини Державному управлінню справами - тобто адміністрації президента.
Як виявилося, автомобілем, який обслуговував третього президента, сьогодні користується молодший син президента України Віктор Вікторович Янукович.
На фото, зробленому в січні 2011 року, видно, як Янукович-молодший після закінчення сесійного засідання сідає в колишній президентський автомобіль.
Сирени на автомобілі президентського інфанта виглядали особливо кричуще враховуючи те, які незручності створює Янукович-старший своїм переміщенням по Києву, відзначає видання. Як з'ясувалося, мигалками Янукович-молодший користувався незаконно.
Видання отримало відповідь з Міністерства внутрішніх справ, де підтверджується, що автомобіль Range Rover АА 0518 АА, на якому був помічений син Януковича, справді належать держпідприємству "Автобаза Державного управління справами". Дозвіл на використання мигалок у них закінчився 9 вересня минулого року, тоді як зроблені "Українською правдою" знімки датовані груднем 2010 - січнем 2011 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас