На другий майданчик для гелікоптеру Януковича витратять 2,6 мільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На другий майданчик для гелікоптеру Януковича витратять 2,6 мільйона гривень

Казна та Політика
339
На будівництво гелікоптерного майданчика для президента Януковича в Каневі виділено 2,6 мільйона гривень державних коштів. Будівництво ведеться в рамках підготовки до Євро-2012. Про це під час прес-конференції в Черкасах заявив віце-спікер парламенту Микола Томенко.
"Я думав, що в рік 150-річчя перепоховання Шевченка в Україні влада фінансуватиме духовні і освітні програми, проте в абсолютно офіційному друкованому органі "Віснику держзакупівель" побачив цю суму грошей, які виділені конкретно на будівництво майданчика, причому будівництво ведеться як підготовка до Євро-2012, тобто для участі в тендерних процедурах достатньо одного виконавця, а не трьох".
"Працюємо в дві зміни. Кажуть, до 1 квітня мають вже майданчик зробити", - розповів канівчанин.
Будівництво гелікоптерного майданчика в Києві на Парковій алеї обійдеться державі у 60 мільйонів гривень. 7,5 мільйона гривень на рік коштуватиме оренда гелікоптеру "Августа 139", на якому президент буде літати на роботу. Ці гроші заклали в бюджет.
Навесні минулого року глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін сказав, що Янукович може добиратися на роботу на гелікоптері, щоб не створювати заторів на столичних дорогах.
За матеріалами:
Газета по-києвські
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас