1200 рівненських міліціонерів цього року звільнять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

1200 рівненських міліціонерів цього року звільнять

Казна та Політика
155
До кінця цього року у Рівненській області будуть скорочені 1200 працівників органів внутрішніх справ, заявив начальник УМВС України в області Олег Сало.
За його словами, будуть скорочувати переважно представники керівної ланки, а тим, хто залишиться, обіцяють підвищити зарплату. Тому керівництво обласної міліції вважає, що цей крок не призведе до погіршення криміногенної ситуації в області. Також Сало зазначив, що рівненські міліціонери, готуючись до Євро-2012, вивчають англійську мову в Національному університеті "Острозька академія".
Начальник УМВС Рівненської області зазначив, що найбільше претензій міліцейське керівництво має до правоохоронців Рокитнівського району та міста Кузнецовська. Сало також заявив, що дільничні інспектори незадовільно борються із самогоноварінням і крадіжками металу.
Крім того, він сказав, що "робота ППС не задовольняє повністю. І це буде розглядатися на колегії окремим пунктом. Є концентрація злочинів, керівник повинен знати, де відбуваються злочини, змінювати маршрути, а ці маршрути наше керівництво, тобто, яке здійснює охорону громадського порядку, не розглядало. Це в місті Рівному... ". "Тобто, патрульно-постова служба у нас для того, щоб по вулицях ходити. І це мене обурювало, коли я бачив, що патрульні машини "нарізають кола", і не бачив, щоб затримували сьогодні доставлених за непокору працівникам міліції, практично не було таких випадків", - підкреслив Сало.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас