Янукович пообіцяв підтримувати українське суднобудування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пообіцяв підтримувати українське суднобудування

Казна та Політика
370
Президент України Віктор Янукович пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб суднобудівна галузь зайняла гідне місце у вітчизняній економіці. Про це він заявив на прес-конференції під час візиту на Херсонський державний завод "Паллада", повідомляє прес-служба Глави держави.
"Наша головна мета - не торгувати сировиною або напівсировиною, а виробляти продукцію з високою доданою вартістю, - підкреслив Янукович. - Програма економічних реформ, реалізація якої почалася в Україні в 2010 році, передбачає, крім іншого, і розвиток таких заводів, як "Паллада".
У своєму виступі Президент відзначив економічні досягнення країни за останній час, але підкреслив, що "Україна зараз щомісяця платить мільярди гривень боргів по позиках, отриманих попередньою владою".
"У порівнянні з 2009 роком, коли обсяги ВВП впали на 15%, в 2010 році зростання цього показника склало 4%, промислового виробництва - 11%. Ми це зробили завдяки політичній стабільності", - сказав Глава держави.
Говорячи про модернізацію країни, Янукович підкреслив, що багато важливих проектів зараз реалізуються в рамках підготовки до Чемпіонату Європи-2012, нагадавши, що в 2010 році нам вдалося увійти у графік. Він висловив упевненість, що в 2011 році буде на 99% завершено будівництво головних об'єктів ЄВРО-2012.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас