У Києві встановлять 18 автономних джерел теплопостачання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві встановлять 18 автономних джерел теплопостачання

Енергетика
281
Відбулося перше засідання міської міжвідомчої комісії з питань теплопостачання об'єктів цивільного і виробничого призначення.
Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на Головне управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження.
Під час засідання члени комісії розглядали можливість влаштування автономних джерел теплопостачання для об'єктів архітектурної забудови. А саме: для житлових будинків, готельно-офісних комплексів, адміністративних будівель, закладів охорони здоров'я і т.д. Крім того, обговорювалися питання реконструкції існуючих теплоджерел та систем теплопостачання на підприємствах, організаціях та установах міста.
У результаті обговорень було прийнято рішення погодити влаштування автономних джерел теплопостачання на вісімнадцяти об'єктах. Зокрема, мова йде про котельні, встановлені на даху кондиціонери та інфрачервоні випромінювачі.
Всього міжвідомча комісія розглянула двадцять звернень від замовників забудови та реконструкції.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київська міська державна адміністрація веде переговори з АЕК "Київенерго" про передачу цієї енергокомпанії в концесію міських тепломереж.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас