Азаров: Уряд в 2011 р. виділить 10 млрд грн на розвиток автодоріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Уряд в 2011 р. виділить 10 млрд грн на розвиток автодоріг

Казна та Політика
285
Уряд виділить 10 млрд грн в 2011 р. на розвиток автомобільних доріг України. Про це сьогодні на нараді щодо програми будівництва автодоріг поточного року заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє прес-служба Кабміну.
"Нам потрібно на всі ці об'єкти 10 мільярдів гривень. Міністерство фінансів спільно з "Укравтодором" і Нацагентством з питань підготовки та проведення Євро-2012 - відкривайте фінансування і приступайте до виконання робіт", - доручив Азаров.
Він додав, що в першу чергу повинні будуватися та реконструюватися дороги, які необхідні в рамках підготовки України до Євро-2012. Також глава уряду доручив Міністерству фінансів забезпечити своєчасне фінансування "Укравтодору", щоб протягом найближчих двох тижнів корпорація почала роботи.
"Щоб ніяких затримок не було, всі інші об'єкти будемо розглядати послідовно, як будуть з'являтися ресурси", - підкреслив прем'єр-міністр.
Крім того, Азаров зазначив, що він в цілому задоволений якістю і темпами робіт з реконструкції та будівництва доріг, мостів і шляхопроводів, реалізованих сьогодні "Укравтодором".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас