НФПУ: Завтра має вирішитися доля підвищення цін на газ для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НФПУ: Завтра має вирішитися доля підвищення цін на газ для населення

Енергетика
2575
10 лютого відбудеться чергове засідання Окружного адміністративного суду за позовом Національного форуму профспілок України (НФПУ) щодо скасування постанови НКРЕ про підвищення ціни на газ для населення. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба НФПУ.
"Ми будемо домагатися скасування постанови про підвищення тарифів на газ для населення, адже це питання не було погоджене з профспілками. Чиновники не надали ні нам, ні суспільству жодних економічних обґрунтувань підвищення ціни. Це при тому, що газу власного видобутку в Україні достатньо, щоб задовольнити потреби населення, не підвищуючи цін", - заявив голова НФПУ Мирослав Якибчук.
Він нагадав, що рік тому НФПУ виграв аналогічний судовий позов проти уряду Юлії Тимошенко, не дозволивши підвищити тарифи на газ ще півтора роки тому.
"Тепер суд не може прийняти іншого рішення, ніж те, яке він уже приймав. Можливо, саме тому судові засідання постійно скасовуються або переносяться", - заявив Якибчук.
Як повідомлялося в липні 2010 р. НФПУ подав позов у Окружний Адміністративний суд м. Києва про скасування постанови №812 НКРЕ, яка передбачала підвищення з 1 серпня ціни на газ для населення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас