На Україну чекає високий попит на топ-менеджерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Україну чекає високий попит на топ-менеджерів

Казна та Політика
596
У 2011 році на Україну очікує збільшення кількості вакансій для високопрофесійних фахівців середньої ланки і топ-менеджерів. Це прогнозує рекрутингова компанія "Форсаж".
Фахівці пов'язують нові тенденції з тим, що багато компаній в 2011 році приступають до активної реалізації бізнес-проектів, заморожених в період кризи.
"Більшість організацій визначили свої стратегії на найближче майбутнє і заклали до бюджетів кошти на розвиток персоналу", - говорить керівник компанії Олена Грищук, пише "Комсомольська правда в Україні".
Найбільша кількість вакансій прогнозується в секторах виробництва та продажу товарів народного споживання, а також інформаційних технологій. Зростає і попит на фахівців сфери банківських послуг і страхування.
У 2011 році також очікується збільшення попиту на фахівців у галузі корпоративного підбору персоналу. Представникам цієї професії доведеться зосередитися на розробці ефективних програм мотивації співробітників, оптимізації організаційної структури, пошуку й утриманні високопрофесійних кадрів на підприємстві.
Олена Грищук прогнозує поступове збільшення заробітних плат, яке в 2011-му може сягнути 10-15% в порівнянні з 2010 роком. В першу чергу розраховувати на збільшення доходів можуть генеральні директори, директори з розвитку, фінансові директори та директори з маркетингу.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас